MENIU

Americanii au avertizat poliția locală din Barcelona despre un atac terorist de pe Las Ramblas

CIA a avertizat poliția locală din Barcelona că Las Ramblas ar putea fi ținta unui atac terorist. Avertismentul a venit ca urma a unor atacuri care au avut loc pe străzile din mai multe țări europene, scrie El Peridioco, citat de Mirror.co.uk. 

Americanii de la CIA au avertizat, în urmă cu două luni, poliția locală din Barcelona că faimosul bulevard Las Ramblas va fi ținta unui atac terorist.

Avertizarea a venit după o serie de atacuri cu dube și camioane care au avut loc pe străzile din Europa: London Bridge, Westminster Bridge, dar și Nisa, Berlin și Stickholm.

Cel puțin 13 oameni și-au pierdut viața în urma atentatului de joi, de la Barcelona, transmite din surse ale poliției postul local de radio Cadena Ser, preluat de Reuters.

MAE transmite că cetățenii români afectați pot solicita asistență consulara la numerele de telefon ale Consulatului General al României la Barcelona: +34 934 181 535 și +34 934 344 223; apelurile sunt redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetățenilor Români din Străinătate (CCSCRS) și preluate de operatorii Call Center în regim de permanență.

Mai multe articole despre:
americani CIA atentat Barcelona atac Barcelona