MENIU

Altercații la Chișinău. Putiniștii din partidul Șor au încercat să blocheze o arteră - VIDEO

Altercații la Chișinău, între polițiști și protestatarii Partidului „Șor”, care au încercat să instaleze, din nou, corturi pe o porțiune a uneia dintre arterele importante ale capitalei Republicii Moldova. 2 persoane au fost reținute.

Mai multe persoane care au venit la protestele Partidului „Șor” din centrul Chișinăului au încercat să instaleze, din nou, corturi pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt din capitală și să blocheze benzile de circulație, însă au fost stopați de poliție, potrivit Ziarul de Gardă.

2 oamei au fost reținuți sub acuzația de huliganism.

„(…) Au încercat să instaleze corturi și să blocheze din nou bulevardul, iar polițiștii le-au interzis acest lucru (…). Solicităm comportament adecvat și să permită chișinăuienilor să sărbătorească liniștit”, a afirmat șefa secției comunicare și protocol din cadrul Inspectoratului General al Poliției (IGP).

 

Joi, 13 octombrie, Comisia pentru Situații Excepționale (CSE) a decis că desfășurarea întrunirilor cu blocarea benzilor de circulație, a arterelor de transport sau a căilor de acces și evacuare către instituțiile publice vor fi interzise în zilele lucrătoare.

Situație tensionată la Chișinău. Maia Sandu acuză un complot pentru instalarea unui guvern prorus

Mai multe articole despre:
sor chisinau scandal conflict arestari ucraina putin