MENIU

A treia zi de proteste la Londra. Câteva sute de oameni strigă împreună "România nu este un gunoi"

Românii din marile oraşe ale Europei au ieşit şi ei în stradă pentru a protesta faţă de ordonanţa de urgenţă aprobată de Guvern marţi noapte de Guvernul Grindeanu, ca semn de solidaritate cu manifestaţiile din toată ţara.

La Londra, în această seară, la ora transmiterii acestei ştiri se află câteva sute de oameni în faţa Institutului Cultural Român.

Mesajele românilor din capitala Marii Britanii sunt şi acum, la fel ca şi în ultimele două zile adresate membrilor Guvernului României. "România pentru noi nu este un gunoi", „Dacă vă pasă, ieşiţi din casă!”, “Nu staţi la ferestre, haideţi la proteste!”, „În democraţie, hoţii stau la puşcărie!”, „Dragnea, nu uita, aşteptăm şi cartea ta”, "Uniţi luptăm şi căştigăm", "România trezeşte-te".

Proteste masive în toate oraşele mari din România

În cea de-a patra seară de după adoptarea ordonanţei de urgenţă, românii se întorc în stradă, în faţa Guvernului, pentru a demonstra că nu renunţă la bătălia pentru statul de drept. La ora 21:10, numărul românilor care protestează în Piaţa Victoriei a ajuns la 85.000. La nivel naţional în acest moment se află peste 200.000 de mii de oameni în stradă.