MENIU

A treia tentativă de asasinat asupra lui Donald Trump

A treia tentativă de asasinat asupra lui Donald Trump

Au fost momente șocante pentru Donald Trump! Oamenii fostului președinte au dejucat o a treia tentativă de asasinat la adresa sa. Totul după ce un bărbat înarmat și cu legitimații false s-a strecurat în mulțime, la mitingul său. 

Asupra individului autoritățile au găsit o pușcă, un pistol și un încărcător de calibru mare. Acesta se afla la aproximativ 1,6 kilometri de fostul lider de la Casa Albă atunci când a fost prins de agenți. 

Șeriful districtului Riverside este de părere că bărbatul face parte dintr-o organizație guvernamentală de dreapta și plănuia să-l ucidă pe Trump. Mai mult, ar fi candidat în 2022 pentru adunarea statului Nevada. 

Suspectul a fost reținut pentru deținerea unei arme de foc, însă a fost eliberat după ce a plătit o cauțiune de 5.000 de dolari. 

Nici echipa de campanie, nici Secret Service - responsabil cu protejarea personalităţilor politice americane de rang înalt - nu au reacţionat deocamdată.

Fostul preşedinte republican a scăpat unei tentative de asasinat pe 13 iulie, când un bărbat înarmat a deschis focul în timpul unui miting electoral în Pennsylvania (nord-est), lovindu-l la ureche şi omorând un participant.

Donald Trump, ÎMPUȘCAT în timpul unui eveniment de campanie. Fostul președinte al Statelor Unite a fost RĂNIT - VIDEO cu momentul atacului

La mijlocul lui septembrie, un bărbat a fost arestat, sub acuzaţia că a încercat să-l împuşte pe Donald Trump pe unul dintre terenurile sale de golf din Florida.

S-a aflat cine l-a împușcat pe Donald Trump. Atacatorul a tras de pe un acoperiș de la 120 de m și i-a străpuns urechea fostului președinte - VIDEO