MENIU

A primit un e-mail șocant de la viitoarea colegă de cămin, deși nu se cunosc încă. Ce scrie în el

O viitoare studentă din SUA a avut parte de un șoc în clipa în care a citit e-mailul trimis de una dintre cele două colege cu care va locui în camera de cămin. Mesajul a devenit viral pe rețeaua de socializare Twitter, fiind redistribuit de mii de utilizatori. 

Winnie urmează să se mute la cămin abia peste câteva zile, însă a trecut deja printr-un scandal cu o viitoare colegă de cameră.

În cameră urmează să stea trei studente, Winnie, Guistinna și o tânără care are deja o mulțime de pretenții. Cea din urmă le-a trimis un e-mail viitoarelor colege în care le-a spus clar ce pat, ce birou și ce dulap vrea să folosească, adăugând că fetele ”mai bine nu se pun cu ea” şi îi acceptă dorințele.

”Bun, deci nu înțeleg de ce ați ignorat primul meu e-mail, dar nu-mi pasă, atât timp cât amândouă înțelegeți că nu voi accepta nimic mai puțin decât ceea ce vă spun că-mi doresc să fie al meu din camera de cămin”, a început fata.

După ce le spune fetelor care sunt dulapul, patul și biroul pe care le vrea, continuă prin a susține că nu cere nimănui scuze pentru atitudinea pe care o are. ”Nu-mi place să fiu ignorată, așa că vreau să vă fie clar ce fel de persoană sunt, ce accept și ce nu”. În finalul e-mailului, studenta enumeră din nou obiectele pe care le dorește din camera de cămin.

Cea de-a treia colegă, Guistinna, a răspuns acestui e-mail susținând că va cere ca fata să fie mutată în altă cameră. 

Mii de utilizatori de Twitter au comentat la e-mailul inițial. ”E inacceptabil. Faceți-i în ciudă și n-o lăsați să ia ce-și dorește”, ”Tu, Winnie, și Guistinna ar trebui să dormiți pe rând, că nu se știe ce vă face”, sunt câteva dintre comentarii.