MENIU

A murit într-un cumplit accident auto. Când a ajuns la morgă, medicii şi familia au ÎNCREMENIT

O femeie declarată moartă în urma unui accident rutier petrecut în nordul Germaniei a fost descoperită în viaţă după ce a fost adusă la morgă

O femeie declarată moartă în urma unui accident rutier petrecut în nordul Germaniei a fost descoperită în viaţă după ce a fost adusă la morgă, relatează agenţia EFE, preluată de Agerpres. 

Echipajul de urgenţă trimis la locul accidentului i-a făcut acolo o electrocardiogramă şi a constatat că îi lipsesc semnele vitale, scrie EVZ.ro. Însă mai târziu, la spital, un medic a semnalat că femeia încă mai respira, aşa că ea a fost mutată imediat la unitatea de terapie intensivă.

Nimeni nu își poate explica ce s-a întâmplat. Purtătorul de cuvânt al spitalului susţine că echipa medicală trimisă la locul accidentului a procedat corect.

Accidentul s-a produs ieri, după ce un vehicul a pătruns pe sens opus și s-a ciocnit frontal cu o altă mașină. O femeie în vârstă de 36 de ani şi un copil în vârstă de 6 ani şi-au pierdut viaţa, iar alte şase persoane au fost rănite.

Mai multe articole despre:
morgă