MENIU

6 morţi într-un atac armat în timpul unui meci de fotbal familial, în Mexic - Atacatorii, căutați de poliție

Poliție Mexic / Foto: Arhivă Profimedia

Şase persoane, printre care și trei minori, au murit într-un atac armat în cursul unui meci de fotbal organizat de o familie într-un parc din statul Hidalgo, în centrul Mexicului, au anunţat luni autorităţile locale.

Agresiunea armată a avut loc duminică seara într-o zonă rezidenţială a oraşului Atotonilco de Tula, a indicat procuratura generală într-un comunicat, relatează agenția AFP preluată de Agerpres.

"Un atac armat a avut loc pe terenul de fotbal (...) unde avea loc o întâlnire sportivă de familie, cu un bilanţ de şase persoane decedate, printre care trei copii şi adolescenţi, şi doi răniţi", se arată în comunicatul citat.

Potrivit martorilor, mai mulţi bărbaţi înarmaţi şi aparent beţi au deschis focul asupra asistenţei, provocând panică generală. Două persoane au murit pe loc, iar alte patru au decedat la spital din cauza rănilor suferite.

Atacatorii au fugit, fiind acum căutați de poliție. O  anchetă este în plină desfășurare.

În statul Hidalgo, situat la mai puţin de o sută de kilometri de capitala Ciudad de Mexico, acţionează mai multe bande criminale angajate în special în furt şi trafic de combustibil. 

Mai multe articole despre:
mexic atac atac armat morti meci fotbal