MENIU

Marinela Mititelu: Cafeaua, ecologia și Viorica

Marinela Mititelu

O nouă dimineață în biroul guvernatorului. Cafeaua este la locul ei, pe colțul din dreapta al mesei. Secretara iar îi aduce o stivă de CV-uri: MBA in Business & Finance, London Business School, Master of Finance, PhD Financial Economics… Bleah, tot felul de gomoși! Ăștia chiar au luat-o de bună! Chiar cred că pentru ei și diplomele lor facem noi posturi la BNR! 

Abia am reușit să eliberez două birouri pentru Viorica și Mircea. Să văd unde-l mai înghesui și pe Petre. Și el vrea să-și bea cafeaua la BNR dimineața. I-am spus că-l trimit iar ca-n vremurile bune să țină cursuri. Dar el nu și nu! Vrea și el birou și secretară!

– Adriane! (Adrian stătea la ușă și aștepta deja în picioare să-l strige domnul guvernator. De regulă, nu trec 10 minute după ce secretara intră cu cafeluța și strigă după el. Deh, sunt colaboratori vechi. Se cunosc și se-nțeleg și prin pereți, dacă e nevoie).

– Da, domnul guvernator! 

– M-a sunat… știi tu cine. E foarte deranjat că Viorica se mută la noi. Că ce-o să zică presa… ce-o să explice el când o să fie întrebat, că dă prost, că trage ponoasele pentru toate nefăcutele din țara asta… Trebuie să venim cu o strategie. 

Citește continuarea pe realitateadinpnl.net.

Mai multe articole despre:
viorica dancila dancila bnr marinela mititelu