MENIU

Românii se înghesuie la piscine pentru a scăpa de caniculă. Încasări de 85.000 de lei

Încasări record la piscinele și ștrandurile din țară. Canicula îi scoate pe români afară din case, în căutare de răcoare și distracție. Tarifele sunt pentru toate buzunarele. Prețul unui bilet pornește de la 18 lei pe zi și poate depăși 100 de lei, în funcție de condițiile oferite. Un ștrand din Iași, de exemplu, a avut încasări de aproximativ 85 de mii de lei, într-o singură zi.

Oamenii se răcoresc la piscine

Românii nu mai suportă temperaturile de foc din ultima perioadă și se înghesuie la bazele de agrement de la ei din oraș. Numai în Iași, într-o singură zi, aproximativ 3.500 de persoane s-au relaxat pe plajă. Încasările sunt și ele pe măsură, spun administratorii.

„Bazele din Iași, prezență mare de persoane, vârf și încasări 2150 de pers, 85 de mii de lei.”, spun reprezentanții piscinelor.

„Încasări, prezență în timpul săptămânii câteva sute de persoane, 60 de mii de lei, plaja Nicolina, vârf 500 de persoane, încasări 73 de mii de lei 0.57.”, a adăugat un alt reprezentant al ștrandurilor.

Meteorologii anunță temperaturi foarte mari și pentru zilele următoare. Astfel că piscinele și ștrandurile din țară vor fi în continuare arhipline de românii care fug de căldură.