MENIU

Întâlnire la nivel de premieri între Grecia și Israel

israel grecia

Premierii Israelului și Greciei au discutat, astăzi, chestiuni de cooperare bilaterală, inclusiv reluarea turismului. Prim-ministrul Benjamin Netanyahu a avansat ca dată 1 august pentru reluarea zborurilor comerciale cu Grecia și Cipru, în funcție de evoluția pandemiei.  despre reluarea turismului.

La Ierusalim, premierul Benjamin Netanyahu s-a întâlnit, astăzi, cu omologul său grec, Kyriakos Mitsotakis. Între alte probleme bilaterale, s-a discutat despre reluarea turismului. Din cauza numărului de cazuri de coronavirus, autoritățile israeliene au manifestat prudență. Premierul Benjamin Netanyahu a declarat: "vorbim despre o dată-țintă, 1 august, pentru "open sky", deschiderea către destinațiile Grecia și Cipru, scrie RRA.

Acest lucru depinde de ceea ce se întâmplă cu pandemia corona, dacă cifrele permit să se redeschidă, este o veste importantă", a subliniat Netanyahu. Premierul grec e însoțit, la Ierusalim, de miniștrii externelor, turismului, energiei, protecției mediului, punând accent pe componenta economică.
Mai multe articole despre:
Israel Grecia