MENIU

Mircea Geoană, dezvăluire șocantă: "După alegerile din 2009 eram varză!" A fost atac energetic?

Secretarul general adjunct la NATO, Mircea Geoană, a dezvăluit un episod inedit din viața sa, care a avut loc la scurt timp după ce a pierdut, în mod spectaculos, alegerile prezidențiale din 2009, când a fost contraadversarul lui Traian Băsescu. 

"Mi-aduc aminte că, după alegerile din 2009, m-am dus la un control. M-au pus medicii pe niște aparate și mi-au măsurat un fel de intensitate energetică. Au început să se cheme unii pe alții: doctorii cu asistentele. Se uitau la mine ca la un cobai. Aveam un nivel de energie atât de scăzut încât spuneau: „dar puteți să mergeți?! auziți bine? Și am stat câteva zile așa… m-am adunat, m-am speriat și apoi m-am dus din nou la medic. Rezultatul analizei era normal. Mi-au spus că nu au văzut în viața lor pe cineva care să fie atât de epuizat emoțional și energetic și, după câteva zile, să-și revină. Cazul meu a fost extrem. Ce vreau să zic este că trebuie să ai răbdare cu tine," a declarat fostul prezidențiabil, în cadrul unui podcast al lui Damian Drăghici.

În seara zilei de 6 decembrie 2009, după al doilea tur al alegerilor prezidențiale, Mircea Geoană (USL / PSD + PNL) a fost declarat învingător, conform primelor exit poll-uri din 2009 și a ținut un discurs triumfal, în care a lansat replica ce a căpătat valoarea unei expresii "Mihaela, dragostea mea!".

În dimineața zilei de 7 decembrie, numărătoarea finală l-a indicat drept câștigător pe Traian Băsescu, președinte in exercițiu la vremea respectivă.

Mai multe articole despre:
mircea geoană traian băsescu damiana draghici