MENIU

Extratereștii sunt printre noi? Spionajul american nu poate explica aproape 200 de cazuri de OZN-uri

Peste 500 de rapoarte ar putea confirma că extratereștrii vizitează în secret planeta noastră. Este dezvăluirea bombă făcută de spionajul american care a strâns sute de fenomene suspecte care nu se încadrează niciunui dispozitiv zburător fabricat de om. Obiectele neidentificate de pe cer ar putea fi drone sau baloane, însă pentru aproape 200 nu se găsește nicio explicație. 

În ultimii 20 de ani au fost raportate 510 evenimente stranii în care mai multe obiecte zburătoare neidenfiticate au fost surprinse de oameni. Aproape 200 dintre acestea au o explicație banală. OZN-urile raportate ar fi fost de fapt baloane, drone sau poluare aeriană. Direcția Serviciilor americane de Informații a colectat ani la rând fenomenele bizare fără să anunțe public un lucru concret.

 

Documentația a fost tot mai serioasă pentru alte 120 de cazuri în care ofițerii de informații ai Pentagonului și experții de la NASA suspectau că ar fi vorba de capacitățile de spionaj nedescoperite ale țărilor rivale.

 

În 2021, la presiunea Congresului american, Pentagonul a înființat un birou care să culeagă și să analizeze informații despre OZN-uri pentru că Washingtonul era îngrijorat de capacitățile de spionaj ale Chinei.

 

Peste 170 dintre rapoarte au rămas neterminate pentru că ofițerii de informații nu au reușit să le caracterizeze și să le atribuiască în niciun fel. Multe dintre acestea au avut apariții unice și nu pot fi asemănate una cu cealaltă.

 

Mai multe articole despre:
OZN UFO Pentagon nasa extraterestii mister