MENIU

A condus timp de 70 de ani fără permis și fără niciun act al mașinii. Greșeala care l-a dat de gol

Caz uluitor în Marea Britanie, descoperit la un control de rutină în trafic. Polițiștii au avut surprinză să constate că un șofer trecut de 80 de ani nu avea niciun document care să-i permită să circule pe drumuri publice și nu pentru că le-ar fi pierdut, ci pentru că nu le-a avut niciodată

Incidentul s-a produs în zona Nottingham. Când a fost oprit de polițiști, șoferul aflat la volanul unui Mini One a recunoscut că nu a susținut niciodată examenul de conducere şi nici nu deţine asigurare pentru automobil.

Ofiţerii de poliţie din Nottinghamshire l-au arestat pe bărbatul de 80 de ani. Potrivit BBC News, suspectul, născut în 1938, le-a spus poliţiştilor, că îşi conduce maşina fără permis de 70 de ani, dinainte de a împlini vârsta de 12 ani. Ceea ce pare de-a dreptul incredibil este faptul că timp de 7 decenii nu a fost niciodată oprit de agenţi, pentru controale rutiere de orice fel.

„Din fericire, nu a avut niciodată accidente care ar putea cauza vătămări sau repercusiuni financiare terţilor, în cazul unor daune neasigurate”, scrie soferidinromania.

Mai multe articole despre:
sofer fara permis politia permis fara permis