MENIU

Juergen Schunn: "Noua colecție de SUV-uri GLE Coupe, GLE și GLC confirmă valorile brandului"

Noile modele de SUV-uri Mercedes-Benz au cucerit piața la nivel mondial. Design-ul avangardist, funcționabilitatea, tracțiunea integrală și noile tehnologii ce permit reducerea drastică a consumului sunt marile atuuri ale modelelor GLE, GLC și GLE Coupe 

"În acest an, modelele SUV au fost printre cele mai căutate de către clienții Auto Schunn, partener oficial în România din 1993 al companiei Mercedes-Benz. Aceste autoturisme reprezintă o atracție foarte mare, de aici și tendința românilor de a cumpăra mașini 4x4 este tot mai puternică. Clientela Mercedes-Benz crește de la an la an, foarte mulți alegând această marcă după ce au experimentat de-a lungul timpului modelele propuse de ceilalți producători. Să nu uităm, România este o țară în care modelele SUV se vând foarte bine. Pentru compania Auto Schunn, acest lucru se traduce prin atragerea a foarte mulți clienți noi într-un timp scurt. Cererea a fost peste așteptările noastre, mai ales că vorbim despre o gamă nouă de mașini premium. Noua colecție de SUV-uri GLE Coupe, GLE și GLC confirmă pe deplin valorile brandului Mercedes-Benz", explică Juergen Schunn, președintele companiei Auto Schunn.

În prezent, omul de afaceri româno-german Juergen Schunn conduce un Mercedes Benz GLE Coupe pe care îl descrie ca fiind "îmbinarea perfectă între sportivitatea, dinamismul și agilitatea specifice unui coupe cu robustețea și versatilitatea unui SUV. Poziția la volan permite o vizibilitate panoramică excelentă însă senzația șoferului este aceea că se află într-un coupé sportiv. Sistemul de tracțiune integrală permanentă 4MATIC oferă o manevrabilitate sigură, armonioasă dar și sportivă".

După evenimentele de lansare ale companiei Auto Schunn de la Arad și Deva a noilor modele Mercedes-Benz, proprietarul companiei, Juergen Schunn, și managerul general, Elena Kovacs, se află în această perioadă la Suceava. "Evenimentele noastre au fost întotdeauna bine primite de către clienții, colaboratorii și partenerii noștri de afaceri. În cadrul celei mai recente serii de lansări,  de la Arad, Deva și Suceava, invitații noștri au avut ocazia să afle informații concrete despre noile modele, prețurile și nivelele de echipare. De asemenea, vor fi organizate test drive-uri concludente în zone de munte și deal", a mai adăugat omul de afaceri Juergen Schunn.

 Auto Schunn România garantează calitatea maşinilor rulate

Pe o piaţă a vânzării de automobile tot mai efervescentă, compania Auto Schunn, a treia entitate Mercedes-Benz din România din punctul de vedere al volumului de vânzări, insistă şi pe un segment, care teoretic este la îndemâna oricărui cumpărător. 

Este vorba despre cel al maşinilor rulate, pistă pe care Auto Schunn mizeză prin programul „Kilometri reali? Da, cu garanţie!”. În virtutea acestuia, compania garantează tuturor celor care vor să-şi cumpere o maşină la mâna a doua numărul de kilometri reali, verificaţi în service, evitând astfel neplăcerile legate de atât de întâlnitul procedeu de falsificare a kilometrajului. „Practic, noi asigurăm clienţilor corectitudinea informaţiei atunci când ei vor să cumpere o maşină second hand. Ei ştiu ce iau şi la ce să se aştepte în privinţa maşinii, deoarece toate automobilele sunt verificate şi testate înainte de a fi scoase la vânzare”, a precizat Robert Kovacs, managerul companiei Auto Schunn, pe sectorul maşinilor rulate.

În programul „Kilometri reali? Da, cu garanţie!” se încadrează peste 200 de vehicule rulate, de la limuzine şi autoutilitare şi pănă la autobuze şi camioane, pentru care se poate efectua un drive-test la 24 de ore de la data solicitării. Toate aceste maşini rulate, marca Mercedes-Benz, beneficiază de o garanţie de 12 luni la motor şi cutia de viteze. „O să dezvoltăm în continuare acest sector al maşinilor second hand, asigurând servicii de calitate, prin corectitudine şi respect arătat clienţilor noştri, aşa cum o facem de peste 20 de ani. Acordăm de asemenea o mare importanță serviciilor personalizate și vânzărilor pieselor de schimb de origine Mercedes-Benz. Contribuțiile serviciilor post-vânzare au fost importante nu doar în termeni de volum dar și în ceea ce privește sustenabilitatea”, a mai declarat Robert Kovacs.

 

 

Mai multe articole despre:
Mercedes-Benz auto schunn