MENIU

Duster Pick-up: Renault a confirmat oficial Duster Pick-up, primele imagini și detalii

Renault a anunțat lansarea primului său pick-up, care va moșteni toate calitățile lui Duster. Dezvelirea modelului de serie are loc în 18 iunie, la Salonul Auto de la Buenos Aires, potrivit automarket.ro.

Compania franceză a publicat și două schițe de design ale viitorului model, despre care au declarat că va moșteni toate calitățile din spatele succesului lui Duster. Vorbim despre un pick-up cu cabină dublă și cu o benă descrisă drept "generoasă", care va prelua, se pare, partea frontală a lui Duster. Din schițele prezentate de producătorul francez, remarcăm câteva diferențe față de actuala identitate stilistică a SUV-ului din Mioveni.

Renault promite să lanseze un model care să surprindă piața pick-up-urilor, oferind cinci locuri, patru uși și o benă cu o capacitate mare. În prezent, nu există informații despre posibilitatea comercializării acestui model și pe piața Europeană, constructorul francez nefiind străin de ideea vânzării unor produse doar pe anumite continente, cum va fi cazul SUV-ului de clasă mini numit Kwid.