MENIU

VIDEO „Take That”, reunit online! Concertul, LIVE pe YouTube

Take That

Cântăreţul britanic Robbie Williams a anunțat că grupul „Take That” se reunește și cântă online în seara de vineri, 29 mai, de la ora 22.00, într-un concert difuzat pe YouTube. Urmăriți AICI concertul.

 

Robbie Williams a anunțat reunirea trupei pentur un concert caritabil și pe pagina sa de Facebook: „Eu și flăcăii o să cântăm câteva melodii în sufrageria ta mai târziu...”, a scris starul de 46 de ani.

Robbie Williams va cânta împreună cu foştii colegi Gary Barlow, Mark Owen şi Howard Donald pentru prima dată în ultimii doi ani. În formula de diseară, de la concertul caritabil online transmis pe YouTube va lipsi doar Jason Orange.

„Chiar sunt nerăbdător să cânt din nou cu băieţii. Este mereu o plăcere. Dacă nu putem merge pe stadion, vom aduce stadionul la noi”, a declarat Williams pentru The Sun.

Concertul este deja înregistrat și va fi difuzat pe canalul de YouTube al Compare The Meerkat de la ora 22.00 (ora 20.00, ora UK).

Concertul LIVE aici: 

Scopul concertului foștilor de la „Take That” este de a strânge fonduri pentru organizaţia Nordoff Robbins şi pentru Fondul Crew Nation, care sprijină echipele tehnice care lucrează la concerte.

Robbie Williams s-a despărţit de Take That pentru a începe o carieră solo în 1995 înainte de a reveni în 2010 pentru a înregistra cel de-al şaselea album de studio al trupei intitulat "Progress".

În timpul săptămânilor de izolare, artistul a înregistrat noi versiuni ale unor piese celebre, precum "Motorcycle Emptiness" a trupei Manic Street Preachers, sau "Wonderwall" a trupei Oasis.

Take That, în formula originală, a mai urcat pe scenă în finala „X Factor” din 2018. Anul trecut, în formulă de trei, grupul a susţinut turneul „Greatest Hits Live”.

Grupul s-a lansat în urmă cu 30 de ani.  Printre hiturile formației au fost „Greatest Day”, „Shine”, „Back For Good”, „The Flood”, „Pray”, „Never Forget”, „Everything Changes” şi „Rule The World”.