MENIU

Zvonuri despre cum va arăta iPhone 7. Crezi că merită să îl aştepti?

iPhone 6S şi 6S plus lansate în toamna acestui an au reuşit să convingă destui clienţi Apple că merită achiziţia. Dar ce vor spune când vor afla cât de performant este modelul 7?

iPhone 7 promite să vină schimbări multe şi utile, cum ar fi: încărcător wireless, rezistent la apă, etc.

Fără buton de home
Designerul Hasan Kaymak a inclus atât de multe idei, iar ecranul telefonului este indisponibil pentru butonul HOME, aşa că va rămâne doar virtual.

Rezistent la apă
Modelele 6S şi 6S plus au început timid cu caracteristica rezistenţa la apă, însă modelul iPhone 7, ce va fi lansat în 2016 vine cu o protecţie totală împotriva lichidelor.

Încărcător Wireless
Este pentru prima dată când Apple recurge la această metodă. În luna iulie a acestui an, Qualcomm a lansat un nou încărcător wireless care functioneaza prin metale. Astfel, noua bobină de metal are o funcţie dublă: produce sunet pentru difuzoarele iPhone, dar şi ajută la încărcare.

Alte facilităţi, telefonul va avea funcţia de „Low Power Mode” ce va oferi până la 3 ore în plus de durata de viaţă a bateriei, tehnologia Force Touch şi noul serviciu de streaming muzical Apple Music.


Până la urmă cum va arăta iPhone 7?

Bloggerii nu sunt foarte optimişti că vor fi schimbări majore, însă cu siguranţă varianta ca bateria să ţină mai mult, va fi una dintre priorităţile Apple.

Totodată, mai este aşteptat să fie eliminat modelul de 16 GB. Samsung oferă Galaxy S6 de 32GB la un preţ mult mai bun ca Apple.

Nu există o dată oficială despre data lansării noului model iPhone, dar nici despre preţ.

Urmăreşte clipul de mai jos!

Mai multe articole despre:
lansare model iphone 7