MENIU

Zornăit de cătușe pentru rețeaua coldistă. Noi probe, pe masa procurorilor: urmează zile decisive

Zornăit de cătușe pentru rețeaua coldistă. Noi probe, pe masa procurorilor: urmează zile decisive

Tremură generalii și afaceriștii statului paralel! În curând, inculpații din rețeaua coldistă se vor prezenta în fața procurorilor. Noi probe au fost depuse la DNA, iar martori cheie au fost deja audiați.

Ne apropiem de sfârșitul măsurii preventive - cea a controlui judiciar pentru cele 60 de zile - pentru cei 4 inculpați, respectiv pentru Florian Coldea, Dumitru Dumbravă, Doru Trăilă, dar și pentru Dan Tocaci.

Ne așteptăm ca astăzi sau în perioada următoare aceștia să fie din nou chemați la audieri, în fața procurorilor DNA, și asta deoarece știm foarte bine că au fost audieri maraton de martori cheie. În decursul timpului, au fost audiați inclusiv omul de afaceri Mihai Tufan, avocatul Rareș Dan, chiar și Dumitru Cocoru, fost șef al departamentului de interceptări din cadrul SRI.

Săptămâna trecută a venit la audieri Cornel Varvara, controversatul milionar de Dorobanți. 

Găștile de la vârful giganților petrolieri, decontaminări fictive. PLANUL procurorilor pentru destructurarea Statului Paralel

Ancheta penală s-a extins. Sunt tot mai multe probe pe masa procurorilor anticorupție. În aceste momente, orice variantă este pe masă: fie să li se prelungească măsura controlului judiciar pentru alte 60 de zile, fie procurorii pot dispune o măsură mult mai dură.

Sunt ultimele clipe în care inculpații își mai pot pregătit strategia cu care să se prezinte în fața procurorilor anticorupție. Nu este exclus ca în perioada următoare să vedem inclusiv o confruntare față în față între denunțător și cei patru inculpați.