MENIU

Zodiile care merită tot respectul. Se dedică trup şi suflet, de orice s-ar apuca

Zodiile care merită tot respectul. Se dedică trup şi suflet, de orice s-ar apuca

Fie ca iubesc, fie ca isi asuma o sarcina importanta, sunt oameni care nu lasa nimic la jumatatea drumului. Merg mereu pana la capat, se dedica trup si suflet, devenind partenerul ideal atat in relatia de cuplu, cat si in cea de munca sau de afaceri.

Iata care sunt zodiile jos palaria!

Rac

Racul e bun de pus la rana. N-ai niciodata probleme cu el. E ultimul pe care l-ai putea banui de tradare, fiindca el e mereu implicat 100% in tot ceea ce face. E sensibil, sufletist, divinizandu-si partenerul. Investeste mult suflet in tot ceea ce face, indiferent ca este vorba despre relatia sa ori despre munca pe care o presteaza. Este colegul de munca ideal, cel care sare mereu sa te ajute, care iti preia sarcinile fara ca macar sa i-o fi cerut. Este partenerul care te rasfata in cel mai cald mod posibil.

Scorpion

Un Scorpion pare distant si rece la prima vedere. Este, insa, painea lui Dumnezeu, omul care, atunci cand crede in tine, nu te va trada niciodata, ci va merge cu tine pana in panzele albe. Este extrem de dedicat in tot ceea ce face, inclusiv in relatia de cuplu. Multa lume il vede drept un flusturatic, insa nu este asa. Cel putin dupa ce se asaza la casa lui. La fel si atunci cand are o misiune, un job important. Se dedica in totalitate misiunii sale, astfel ca nimeni nu ii poate reprosa nimic, scrie ele.ro.