MENIU

Zodii care știu să comunice cu Lumea de Dincolo

Zodii care știu să comunice cu Lumea de Dincolo

Nu mulți sunt cei care cred în puterile paranormale sau în capacitatea unei persoane de a comunica cu Lumea de Dincolo.

Și totuși, sunt unii care sunt convinși că există astfel de dimensiuni și sunt oameni care pot lua legătura cu spiritele, iar aceste persoane s-au născut sub următoarele semne astrale: Berbec, Gemeni, Scorpion, Pești.

Berbec

Deși nativii acestei zodii sunt foarte realiști și cu picioarele pe pământ, există și o latură a lor neașteptată, care îi ajută să comunice cu alte dimensiuni pentru majoritatea inaccesibile. Cu ajutorul unor capacități paranormale care se manifestă în timpul somnului, reprezentanții zodiei Berbec reușesc să surprindă momente, imagini care par aievea, ”transmise” de persoanele dragi care nu mai sunt lângă ei, dar cu care, fără să știe, se află într-o strânsă legătură.

Gemeni

Sunt persoane extrem de comunicative, iar această capacitate de a comunica a Gemenilor se poate extinde chiar și în alte dimensiuni. Există o bună parte a reprezentanților acestei zodii care crede în Lumea de Dincolo. Sunt convinși că cineva din acel plan poate lua legătura cu ei. Nativii acestei zodii ”traduc” senzația de atingere, o mică boare de aer sau mișcări ale ”cuiva” surprinse cu coada ochiului atunci când nu mai este nimeni pe lângă ei ca fiind mesaje transmise de spiritele Lumii de Dincolo, scrie unica.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop spiritism zodii