MENIU

Zodii care se iubesc, dar nu vor fi niciodată împreună. Relaţia lor, definită de dragoste şi ură

Au afinitati comune, chiar seamana pe alocuri, insa oricat de mult s-ar iubi, relatia lor este sortita esecului. Nu vor reusi sa ramana impreuna prea mult timp. Vorbim despre trei perechi de zodii care nu sunt compatibile. Relatia lor este definita de dragoste si ura.

Iata cine cu cine nu va face casa buna, indiferent de cat de mult s-ar iubi:

Leul si Racul

Vorbim despre doi romantici care se vor aprecia unul pe celalalt. Amandoi au genul lor de sensibilitate si oricat de indreptat ar fi Racul spre a satisface orgoliul Leului, nu va reusi niciodata sa se ridice la standardele impuse de acesta. Relatia dintre ei va fi tumultoasa.

Capricornul si Varsatorul

Contrariile se atrag. Fiecare admira la celalalt ceea ce ii lipseste lui insusi. Capricornul adora relaxarea Varsatorului, capacitatea sa de a vedea lucrurile numai intr-o lumina pozitiva, in vreme ce Varsatorul il invidiaza pe Capricorn pentru ambitia si determinarea sa. Doar ca, una peste alta, la un moment dat tocmai aceste lucruri vor ajunge sa si le reproseze unul altuia.

Balanta si Scorpionul

Firea blanda si senina a Balantei il va fermeca pe Leu. De asemenea, Balanta se va lasa vrajita de acesta, care e clar ca e un seducator prin definitie. Se vor iubi nebuneste, insa relatia nu va dura mult timp. Focul pasiunii se va stinge rapid, intrucat Scorpionul este destul de rece si de dur, iar Balanta este vesnic indecisa si mult prea sentimentala, scrie ele.ro.