MENIU

Zodiacul grecesc. Ce îţi rezervă astrele zeilor

Zodiacul grecesc. Ce îţi rezervă astrele zeilor

Poţi afla care este partea ta negativă definitorie uitându-te în zodiacul grecesc. Citeşte în continuare şi află ce părţi negative trebuie să îndrepţi pentru a nu te face neplăcută în mediile din care faci parte.

Pegasus (Berbec) – Te-ai născut sub semnul acesta, deci eşti o persoană cu nasul pe sus şi ai impresia că meriţi totul din lume pe o tavă din argint şi tihneşti după foarte multă pasiune. Îţi faci cele mai mari iluzii.

Cerberus (Taur) – Fire foarte agresivă şi de nestăpânit, atunci când vine vorba de critică la persoana ta. Fiind un câine gigant cu 3 capete în mitologia greacă, nu suporţi să-ţi spună cineva ceva ce nu-i pe placul tău.

Satir (Gemeni) – Nu eşti o fire stabilă din punct de vedere emoţional, aşa că vei alerga mai mult după pasiuni trecătoare, în loc de a-ţi căuta un partener cu care să-ţi împărţi toată viaţă.

Sirenă (Rac) – Te faci plăcută în orice situaţie şi ştii cum să-i convingi pe toţi să-ţi cadă în plasa, mai ales că-n mitologia greacă sirenele făceau marinarii să sară de pe stânci. Tu doar… Îi bagi la tine-n plasa.

Griffin (Leu, Fecioara) – Eşti o femeie periculoasă pentru că scopul tău e să aperi ceea ce ai cu toate mijloacele posibile. Jumătate leu, jumătate vultur… Această combinaţie îţi garantează că nimeni nu se va atinge de ceea ce e al tău.

Himeră (Scorpion, Săgetător) – Eşti o fire de obicei neînţeleasă de cei din jurul tău şi nu eşti văzută ca o persoană de încredere pentru că ai tendinţa de a fi ipocrită.

Mai mult pe lyla.ro

Mai multe articole despre:
astre zodii horocop horoscop grecesc