MENIU

Zodiac chinezesc 2019: oportunități și schimbări importante pentru toți nativii

Anul Nou Chinezesc începe pe 5 februarie 2019 şi stă sub semnul Mistreţului. Darnic cu toate zodiile, 2019 aduce oportunităţi şi schimbări importante pentru toţi nativii.

Şobolan

Şobolanul este reprezentat de elementul apă. Şobolanul este agil, inteligent, tactic, plin de resurse, grijuliu şi foarte atent. Are o puternică viziune şi poate rezolva rapid problemele. 2019 îi aduce Şobolanului mai multă înţelepciune, iniţiativă şi energie pentru a-şi îndeplini planurile la care visează de multă vreme. Mai mult, în primele şase luni, va înţelege care sunt lucrurile care îi aduc cu adevărat fericirea şi va selecta oamenii pe care-i vrea alături.

Bivol

Luna ianuarie va fi una din cele mai bune perioade ale anului 2019. Acest nativ are o personalitate independentă, responsabilă, conservatoare, dar lipsită de flexibilitate. Când se înfurie, pierde controlul şi devine foarte încăpăţânat. Anul viitor va fi unul extraordinar pentru a face bani. Fie că găsiţi un loc de muncă foarte bine plătit, începeţi o nouă afacere sau primiţi o moştenire, cu siguranţă veţi sta bine financiar. De asemenea, pe plan personal lucrurile vor merge excelent.

Citește continuarea AICI.