MENIU

Zodiac alimentar: ce trebuie să mănânci pentru o sănătate de fier

Horoscop 23 august. Noroc pe toate planurile pentru o zodie! Parcă i-a pus Dumnezeu mâna în cap!

Zodiac alimentar: Astrele au decis încă de când ai venit pe lume, ce o să își placă să mănânci, și cum. Mai mult, există o serie de alimente, benefice fiecărei zodii, care nu ar trebui să lipsească din meniul zilnic. Iată care sunt acestea!

Zodiac alimentar: BERBEC

Berbecul este adeptul mâncărurilor de tip fast-food sau orice poate fi făcut și mâncat rapid, fără prea multe complicații. Îi plac antreurile, aperitivele și meniul de la micul dejun. Curajos din fire, și în farfurie preferă aromele îndrăznețe și dacă se poate, cât mai picante.

Alimente de ținut la îndemână: ouă, măsline negre, sparanghel, cușcuș, ridichii, paprika.

Zodiac alimentar: TAUR

Taurul este cel mai senzual dintre toate semnele zodiacale, astfel că și la masă se comportă suav. Acesta mănâncă încet, savurând fiecare îmbucătură. Îi plac mâncărurile consistente și cremoase, cum ar fi spuma de ciocolată.

Alimente de ținut la îndemână: brânză cheddar, avocado, mazăre, cartofi, maioneză, lapte de cocos.

Zodiac alimentar: GEMENI

Nevoia de stimulare mentală a geamănului îl ține în permanență în mișcare, astfel că are nevoie de combustibil pentru a face față ritmului alert în care își trăiește viața. 

Alimente de ținut la îndemână: mandarine, castraveți, brânză feta, mărar, mazăre, chipsuri.


Zodiac alimentar: RAC

Acesta este atras de mâncăturile confortabile și tind să aleagă să mânânce acasă, în tihnă, alimente proaspăt preparate, în detrimentrul meselor în oraș.

Alimente de ținut la îndemână: homar, semințe de pin, dovlecei, voinicică, piersici, nucă de cocos.

Zodiac alimentar: LEU

Leul când mănâncă, toată lumea din jurul lor trebuie să știe cât de încântătoare sau dezgustătoare este masa lor. Acesta este destul de pretențios și când vine vorba de masă, astfel că mâncarea trebuie să se ridice la nivelul regalității sale.

Alimente de ținut la îndemână: porumb, rosii, semințe de floarea soarelui, mozzarella, muștar, pepene verde.

Zodiac alimentar: FECIOARĂ

Fecioara funcționează cel mai bine atunci când mănâncă puțin, des, dar hrănitor. Să nu vă surprindă dacă veți vedea o fecioară mâncând în picioare sau chiar în mers. Într-adevăr, ele par că mereu ronțăie ceva.

Alimente de ținut la îndemână: struguri roșii, smochine proaspete, zmeură, creveți, fasole verde, migdale.

Zodiac alimentar: BALANȚĂ

Pentru o balanță, mâncarea este o artă. Balanța vrea să aibă totul egal și corect,chiar și atunci când vine vorba de mâncare, astfel că este extrem de atentă la dimensiunea porțiilor, dar și la modul de prezentare. Până acum, nimic anormal. Problema apare în momentul în care nehotărâta balanță trebuie să se decidă ce să mânânce.

Alimente de ținut la îndemână: mere, nuci, scoici, fenicul, capere, rodii.

Zodiac alimentar: SCORPION

Pentru acest semn, pasiune este cuvântul care îl înconjoară, astfel că și atunci când mănâncă își dorește senzații tari, așa că va alege mereu mâncărurile puternic aromate. Ca cele mai multe lucruri din viață, mănâncă ce vor, când vor.

Alimente de ținut la îndemână: dovleac, stridii, anghinare, ciuperci, sfeclă, ciocolată.


Zodiac alimentar: SĂGETĂTOR

Săgetătorii cred cu tărie în zicala “ești ceea ce mănânci”, astfel că atunci când aleg mâncarea, au grijă ca aceasta să fie cât mai naturală și nutritivă.

Alimente de ținut la îndemână: curcan, broccoli, dovleac, prune, nuci pecan, curmale.


Zodiac alimentar: CAPRICORN

Capricornul este conservator și iubește tradițiile, astfel că rămâne fidel alimentelor pe care le mânca în copilărie. Pentru acest semn, rutina este extrem de importantă, mesele lor sunt regulate, la ore fixe, și nu îi deranjează dacă mânâncă același lucru mai multe zile la rând.

Alimente de ținut la îndemână: praz, carne de vită, napi, quinoa, conopidă, afine.

Zodiac alimentar: VĂRSĂTOR

Vărsătorul iubește să mănânce în compania prietenilor și preferă o atmosferă relaxată, în care să poată fi el însuși. Modern și vizionar, vărsătorul este la curent cu cele mai noi studii privind nutriția și nu va pune în farfurie decât alimente proaspete și hrănitoare.

Alimente de ținut la îndemână: varză de Bruxelles, fasole verde, castane, tofu, orez sălbatic, pătrunjel.


Zodiac alimentar: PEȘTI

Peștele este destul de pretențios când vine vorba de mâncare, acesta dezvoltă chiar fobii în legătură cu anumite alimente, însă, nu va refuza niciodată ceva dulce. Dulcele fiind un aspect pe care îl urmărește în toate domeniile vieții.

Alimente de ținut la îndemână: calcan, vinete, linte, cartofi dulci, miere, pere.

sursă: