MENIU

Zodia care NU poate să iubească

<p>Ce spune ziua &icirc;n care te-ai născut despre viaţa ta amoroasă</p>

Unele persoane ar fi capabile să se îndrăgostească aproape în fiecare zi, în timp ce altele nu reușesc să își deschidă inima deloc. Fie nu întâlnesc acel om special care să le facă să simtă ceva intens, fie sunt prea egoiste ca să le mai pese de cineva.

Zodia în care te-ai născut îți dictează nivelul de sensibilitate, astfel că acesta este unul dintre cele mai importante motive pentru care unii reprezentanți parca au inima de piatră.

Oamenii născuți sub influența acestui semn astrologic sunt recunoscuți pentru răceala lor. Nu oricine le poate intra în grație, iar eforturile depuse sunt destul de mari. Așteptările pe care le au de la un posibil partener sunt destul de mari, astfel că nu este ușor ca cineva să îi cucerească.

Nu te mai ținem în suspans, ci îți dezvăluim zodia a cărei inimă nu poate să iubească cu adevărat: Capricornul. Nimeni nu reușește să treacă de zidul înalt pe care nativii l-au clădit în jurul lor. Egoismul lor îi împiedică să își găsească fericirea în dragoste. Cu cât trec anii, cu atât le este tot mai greu să iubească pe cineva.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.