MENIU

Moţiunile împotriva lui Toader şi Teodorovici, amânate

Ziua moţiunilor la Senat: Mari emoţii pentru Tudorel Toader şi Eugen Teodorovici 

UPDATE: Moţiunile împotriva lui Tudorel Toader şi Eugen Teodorovici au fost amânate, luni, pentru a treia oară. Comitetul liderilor grupurilor parlamentare din Senat a stabilit data de 6 mai pentru dezbaterea şi votului în cazul ambelor moţiuni simple.

Moţiunea simplă a USR şi PNL se numeşte "Eugen Teodorovici, românii îţi cer să demisionezi!".

Cele două partide de Opoziţie motivează că Teodorovici a dat destule dovezi de incompetenţă, iar prezenţa sa în continuare în fruntea Ministerului de Finanţe pune România într-un pericol economic major şi într-o postură jenantă faţă de partenerii noştri europeni şi euroatlantici.

Tudorel Toader pare să se afle într-o situaţie mai delicatî decât Eugen Teodorovici, pentru că tot mai multe voci din PSD se pronunţă public în favoarea votului la moţiune. Unul dintre ei este chiar senatorul Claudiu Manda.

„Eu pot să vă spun doar că în cadrul grupului PSD sunt păreri pro și contra vizavi de votul moțiunii și cred că până la urmă anularea cu o săptămână, în care să ne edificăm în interiorul grupului...(...) Pentru a avea un punct de vedere clar, dacă vom vota toți și vom dezbate în interiorul grupului într-un fel sau celălalt sau va rămâne la latitudinea fiecărui senator, va trebui să discutăm între noi și să lămurim”, a afirmat Manda, la sediul Parlamentului.

Mai multe articole despre:
Senat moţiune tudorel toader