MENIU

Ziua eMAG – Produse Apple cu mari reduceri, doar azi: telefoane, tablete si laptopuri

Ziua eMAG aduce reduceri consistente pentru toate categoriile de produse si pentru cele mai bune  branduri, inclusiv Apple.

Ziua eMAG – Lista cu toate ofertele poate fi consultata AICI.

Ziua eMAG vine in fiecare an cu reduceri consistente pentru multe produse. In acest an, Ziua eMAG este organizata in data de 6 decembrie, iar produsele de la Apple au reduceri consistente. Am ales si noi cateva dintre cele mai bune oferte de telefoane, tablete si laptopuri de la Apple ce au preturi atragatoare de Ziua eMAG.

Ziua eMAG – Telefon mobil Apple iPhone 6S Plus

Una dintre cele mai bune oferte de Ziua eMAG, dintre produsele de la Apple este cea pentru iPhone 6S Plus. Acest telefon are cel mai mare display dintre toate modelele Apple, iar pretul special cel mai bun il gasiti de Ziua eMAG la varianta de telefon dotata cu 32GB memorie Space Grey. In plus, primiti un acumulator extern cadou si un card cu 10% din costul telefonului. Oferta este disponibila AICI.

Ziua eMAG – Apple iPhone 7

Pret special de sarbatoare are si Apple iPhone 7, care este cel mai nou si mai bine vandut telefon de la Apple. Telefonul e dotat cu 32GB memorie, culoare Black si costa doar putin peste 3.000 de lei, unul dintre cele mai mici preturi inregistrate de la lansare. In plus, primiti 10% din suma inapoi sub forma unui card cadou pe care puteti sa il utilizati la urmatoarea achizitie de pe eMAG. Consultati oferta completa AICI.

Ziua eMAG – Laptop Apple MacBook Air 13

900 de lei reducere pentru unul dintre cele mai apreciate si mai performante laptopuri produse de Apple. Este vorba despre laptopul Apple MacBook Air 13 care este dotat cu procesor Intel Dual Core i5 ce are o frecventa de 1.6 Ghz si un display de doar 13.3 inch, ceea ce il face foarte usor de transportat. Laptopul are 8GB memorie si 128GB spatiu de stocare de tip SSD. Laptopul e dotat cu placa video Intel HD Graphics 6000. Oferta completa o gasiti AICI.

Ziua eMAG – Apple MacBook Pro 15 Retina

Continuam cu un alt laptop foarte avantajos, de aceasta data un model cu ecran mare de 15.4 inch display ce ofera o experienta unica. Laptopul este in stoc limitat la acest pret foarte bun de Ziua eMAG. Procesorul cu care e dotat laptopul e un Intel Quad Core i7 ce are o frecventa de 2.2 Ghz pe o arhitectura Haswell, ecranul este de tip Retina, 16 GB memorie si 256gb spatiu de stocare foarte generos. Placa video cu care e dotat laptopul este Intel Iris Pro Graphics. Pretul laptopului il gasiti AICI.

Ziua eMAG – MacBook 12

Tot o oferta limitata este si MacBook 12 de la Apple, un laptop cu procesor Intel Dual Core de 1.2 Ghz, 12 inch display, ecran de mare calitate Retina, 8gb memorie, 512gb SSD, placa video Intel HD Graphics. Toate detaliile ofertei sunt AICI.

Ziua eMAG – Tableta Apple iPad mini 2

Pret special pentru tableta Apple iPad mini 2. Aceasta tableta este dotata cu memorie de 32GB, suficienta pentru a stoca sute de aplicatii, fotografii sau muzica si filmari. Tableta poate fi conectata la internet prin wifi si costa doar putin peste 1.000 de lei. Oferta completa o puteti consulta AICI.

Ziua eMAG – Apple iPad Air 2

Daca sunteti in cautarea unei tablete impecabile din punct de vedere al tehnologiei, dar si la un pret special de promotie, Apple iPad Air 2 este raspunsul. Oferta pe care noi v-o recomandam include o memorie a tabletei de 128gb, foarte generoasa, si dotarea cu wifi. Oferta poate fi consultata AICI.

Ziua eMAG – iPad Pro

Ultima oferta pe care v-o recomandam este pentru o tableta Apple iPad Pro 9.7 inch Cellular ce are memorie de 32GB si functia 4G pentru transfer de date si internet de mare viteza. Pretul cel mai avantajos il are modelul Rose Gold. Puteti vedea oferta AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
ziua emag