MENIU

Ziua eMAG. Ghid-fulger pentru a prinde reducerile din 4 decembrie

Ziua eMAG are loc anul acesta pe 4 decembrie. Magazinul online are toate ofertele AICI, iar utilizatorii au la dispoziție un cod promoțional pentru a prinde cele mai bune reduceri.

Acest cod special de ziua eMAG 2018 este eMAG17ani. Introduceți acest cod AICI și prindeți cele mai bune dintre reduceri.

Mai jos, v-am pregătit o serie de alte sfaturi care o să vă fie de mare ajutor în ziua în care prețurile de pe eMAG sunt ca de Black Friday.

Ziua eMAG vine cu reduceri impresionante de preturi ce totalizeaza peste 10 milioane de lei noi. Pentru a fi siguri ca prindeti cele mai bune oferte, va recomandam urmatorul ghid complet pentru ”vanatorii de discounturi”. Cateva sfaturi esentiale care va vor ajuta sa cumparati la pretul cel mai mic de pe piata.

Ziua eMAG – Lista cu produse favorite

Daca va logati pe site-ul eMAG sau in aplicatia retailerului, veti putea sa intocmiti din timp o lista cu produse favorite. Alertele va vor anunta in momentul in care preturile produselor voastre favorite or sa scada. Afla ce isi doresc cei dragi si ofera-le cele mai potrivite cadouri adaugand in lista de favorite.

Ziua eMAG – Foloseste codul aniversar

Codul aniversar din acest an este eMAG17ANI si daca il folositi marti, 4 decembrie, veti avea oferte si mai grozave, extrareduceri. Contorul oficial de pe site va va arata cat mai este pana se termina promotiile, asa ca nu ezitati sa profitati de ofertele zilei.

Ziua eMAG – Salvati cardul in contul eMAG

Un alt truc pentru a prinde repede cele mai bune oferte este salvarea cardului in contul eMAG pentru a efectua plata cat mai rapid si a nu pierde timpul cu completarea datelor in ultima secunda.

Ziua eMAG – Sarbatoreste toata ziua

De ziua lor, cei de la eMAG fac cinste cu extra reduceri pe durata integii zile, ca sa cumparam de toate pentru toti. Daca e marti, sunt numai ceasuri bune la eMAG. De 17 ani cel mai mare retailer e alaturi de clienti pe piata din Romania, cu discounturi uriase si cu evenimente de renume, cum a fost si Black Friday.

Reducerile de ziua eMAG sunt disponibile AICI.