MENIU

Zilele elefant.ro. Reduceri de minim 50% la peste 10.000 de produse

Unul dintre cele mai mari magazine online din România, Elefant.ro, anunță o serie de reduceri cu ocazia evenimentului „Zilele Elefant.ro”. 

Întreaga listă de produse la reduceri din cadrul campaniei „Zilele Elefant.ro” le găsiți LA ACEST LINK

Reducere 77%. STUHRLING ORIGINAL. Ceas Stuhrling Original Garland 579.04. Ceas de dama, cu mecanism quartz si display analog; Carcasa rotunda si bratara din otel inoxidabil; Catarama tip clips; Functii: ora, minut, secunda; Geam: mineral; Etanseitate: 5 ATM; Diametru carcasa (mm): 34; Grosime carcasa (cm): 8; Latime bratara (cm): 18; Lungime bratara (mm): 190. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri Elefant.ro la ceasuri o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 83%. U.S. POLO ASSN. Ceas U.S. Polo ASSN. Ceas barbatesc cronograf, cu mecanism quartz si display analog; Carcasa rotunda din otel inoxidabil; Bratara din piele; Sistem de inchidere cu catarama; Geam: cristal mineral; Etanseitate: 5 ATM. Întreaga listă de reduceri ceasuri bărbați de la Elefant.ro o găsiți AICI.

Reducere 60%. POLAR. Ochelari de soare Polar 664 02M/C. Ochelari de soare cu rama din metal si lentile din plastic, tip oglinda; Lentile polarizate, cu filtru UV 100%; Lentilele gri transmit uniform lumina si respecta culorile naturale. De asemenea, reduc oboseala ochilor. Se recomanda la condus; Filtru de protectie: categoria 3 (soare puternic, medii ce pot cauza reflexii); Latime lentila (mm): 60. Întreaga listă de reduceri ceasuri bărbați de la Elefant.ro o găsiți AICI.

Reducere 79%. GUESS. Apa de toaleta Seductive Homme Blue, 100 ml, pentru barbati. Guess Seductive Homme Blue aparut in anul 2012 si creat de Guillame Flavigny, este un parfum revigorant, aerisit si senzual, inspirat din adancurile marii, imbogatit cu condimente si tonuri lemnoase. Se deschide cu note de caviar, cardamon, piper negru, urmate de muscate, baza fiind formata din muschi si casmir. Este un parfum indraznet perfect gentelmenului modern, recomandat a fi folosit pe timp de zi. Întreaga listă de reduceri parfumuri Elefant o găsiți LA ACEST LINK.

Zielele Elefant.ro. Reduceri și la cosmetice sau jucării

Reducere 52%. IDC INSTITUTE. Spray de corp Warm Lavender, 150 ml, pentru femei. Arome: lavanda. Mod de utilizare: aplica pe piele dupa baie, pentru a intensifica impregnarea notelor specifice. Întreaga listă de reduceri la cosmetice de la Elefant.ro o găsiți LA ACEST LINK

Reducere 66%. MAYA. Geanta Mira. Produs fabricat in Italia; Geanta din piele naturala, cu bareta ajustabila; Inchidere cu fermoar si capsa; Inaltime (cm): 21; Lungime (cm): 24; Latime (cm): 7; Lungime bareta (cm): 110; Dimensiunile sunt aproximative; Potrivita pentru o tinuta casual. Întreaga listă de reduceri genți de damă o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 68%. SMOBY. Simulator Disney Planes, cu scaunel si pedale. Simulatorul de conducere a avioanelor are un design atragator si scaun reglabil; Pedalele sunt mecanice; Volanul este electronic; Are mai mult de 15 sunete; Ecranul are harta care ruleaza; 2 viteze; Dimensiuni: 85 x 36 x 50 cm. Întreaga listă de reduceri la jucării o găsiți  AICI.

Reducere 55%. SIMBA TOYS. Premergator ABC Baby Walker. Premergatorul este perfect pentru a incuraja primii pasi ai bebelusului. Formele colorate scot sunete distractive, cand sunt sortate. Imbunatatirea activitatilor motorii si a capacitatii de coordonare sunt alte beneficii importante ale premergatorului. Mai multe detalii găsiți AICI