MENIU

Zilele elefant.ro. Reduceri parfumuri de peste 80%

Unul dintre cele mai importante magazine online din România, elefant.ro, anunță o serie de reduceri de cel puțin 50% la peste 10.000 de produse. Iată câteva dintre cele mai interesante reduceri parfumuri. 

Întreaga listă de reduceri parfumuri de la Elefant.ro o găsiți LA ACEST LINK. 

Reducere 66%. NINA RICCI. Apa de parfum Nina Ricci Premier Jour, 100 ml, pentru femei. Nina Ricci Premier Jour este conceput pentru femeile ce vor sa isi evidentieze frumusetea si puterea interioara. Compozitia neobisnuita de gardenie si mandarina iti incanta atat corpul, cat si mintea. Mai apoi, se deschid esentele de orhidee proaspata combinata cu migdale delicioase si caramel. Patrunde apoi catre tonurile lemnoase. Acestea reprezinta notele de baza ale parfumului Premier Jour. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri parfumuri damă găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 69%. CALVIN KLEIN. Apa de toaleta CK In2U, 150 ml, pentru femei. Noul parfum pentru femei Calvin Klein IN2U a fost lansat în anul 2007. Intr-un timp scurt a devenit foarte popular in randul femeilor din intreaga lume. Parfumul este definit ca fiind un parfum fresh și floral cu baze lemnoase. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri parfumuri găsiți AICI.

Reducere 61%. DOLCE & GABBANA. Apa de parfum Dolce & Gabbana The One, 50 ml, pentru femei. The One este un parfum oriental proaspat pentru fiecare femeie care doreste o schimbare. Lasa-ti simturile rasfatate de esente unice de fructe din intreaga lume. Devii irezistibila si seducatoare. Notele suculente de piersici si prune sunt delicios combinate cu aromele de iasomie si crin alb. O nota de exotism si mister este oferita de mirosul de vetiver si muschi. Întreaga listă de reduceri parfumuri damă găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 75%. GUESS. Apa de toaleta Seductive, 75 ml, pentru femei. Guess Seductive este un parfum cu note florale si lemnoase, perfect pentru femeile care vor sa iasa in evidenta intr-un mod delicat si inocent. Sticla parfumului se remarca prin design-ul inedit si frapeaza inca de la prima vedere, la fel ca si aromele din interiorul sau. Guess Seductive are un farmec aparte datorita aromelor sale dulci, realizate in urma unei combinatii neobisnuite a notelor de vanilie, tamaie si casmir. Întreaga listă de reduceri parfumuri găsiți LA ACEST LINK.

Reduceri parfumuri. Oferte Elefant.ro și pentru bărbați

Reducere 79%. GUESS. Apa de toaleta Seductive Homme Blue, 100 ml, pentru barbati. Guess Seductive Homme Blue aparut in anul 2012 si creat de Guillame Flavigny, este un parfum revigorant, aerisit si senzual, inspirat din adancurile marii, imbogatit cu condimente si tonuri lemnoase. Se deschide cu note de caviar, cardamon, piper negru, urmate de muscate, baza fiind formata din muschi si casmir. Este un parfum indraznet perfect gentelmenului modern, recomandat a fi folosit pe timp de zi. Întreaga listă de reduceri parfumuri bărbați găsiți LA ACEST LINK.  

Reducere 66%. NINO CERRUTI. Apa de toaleta Cerruti 1881, 100 ml, pentru barbati. Cerruti 1881 Pour Homme este un parfum condimentat, de o prospetime naturala ce capteaza briza marii si viata insorita plina de vitalitate a Mediteranei. Este un parfum Aromatic Fougere ce prezinta acorduri florale, ylang-ylang si tonuri lemnoase aromatice. Cerruti 1881 Pour Homme este un parfum unic, potrivit barbatilor sofisticati.  Un parfum cu note lemnoase si aromatice ce  va atrage atentia celor din jur datorita elegantei sale. Mai multe detalii găsiți LA ACEST LINK

Reducere 65%. DAVIDOFF. Apa de toaleta Cool Water, 125 ml, pentru barbati. Cool Water este un parfum revigorant, linistitor, iar cu ajutorul tonurilor de muschi, iasomie si levantica, relaxazeza corpul si mintea. Ingredientele lemnoase cu lemn de santal accentueaza masculinitatea si creste sex-appeal-ul, iar cele racoritoare de menta si flori de portocal ofera un plus de energie si prospetime. Va racoreste ca o cascada naturala de apa, fiind recunoscut pentru prospetime, senzualitate si originalitate. Întreaga listă de reduceri parfumuri bărbați de la Elefant.ro o găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 66%. CALVIN KLEIN. Apa de toaleta In2U, 100 ml, pentru barbati. Calvin Klein IN2U Men Eau de Toilette este un parfum creat de celebra casa Calvin Klein. Desi aceasta casa este renumita pentru moda si produse cosmetice unisex, a ales sa creeze si doua parfumuri - unul pentru barbati si unul pentru femei. Ambele parfumuri Calvin Klein IN2U sunt create special pentru nevoile tinerei generatii moderne "techno - sexuale", asa cum insusi creatorul a numit-o. Apa de toaleta IN2U Men intruchipeaza tineretea, exuberanta, libertatea si dorinta de a descoperi noi experiente si de a explora misterele nevazute ale lumii. Mai multe detalii găsiți LA ACEST LINK.