MENIU

Zidul care înconjoară Casa Poporului, demolat? S-a anunțat o petiție publică. Tu ce vrei?

Uniunea Salvaţi România a precizat că dorește dărâmarea zidului de la Casa Poporului, susținând că va fi lansată o petiție publică în acest sens. Site-ul realitatea.net a inițiat deja un sondaj de opinie cu întrebarea: "Vrei ca zidul care înconjoară Casa Poporului să fie demolat?". Votează și tu mai jos!

”Am vorbit despre zidul din jurul Parlamentului în primul meu discurs de la tribună. Cred în continuare că cetățenii trebuie să recucerească spațiul de care au fost privați atâta timp și să trezească această clădire dezolantă și încărcată de istorie la viață. Sper că vor susține cât mai mulți oameni petiția publică ce va fi lansată în curând prin care cerem dărâmarea zidului dintre politicieni și cetățeni”, a declarat deputata USR Cristina Prună, potrivit usr.ro.

Nu este prima oară când subiectul demolării zidului care înconjoara Palatul Parlamentului este abordat în spațiul public. În trecut, Elena Udrea și Roberta Anastase s-au numărat printre cei care au susținut acest demers.

SONDAJ | Site-ul realitatea.net a inițiat deja un sondaj de opinie cu întrebarea: "Vrei ca zidul care înconjoară Casa Poporului să fie demolat?" Votează și tu mai jos!