MENIU

Zi neagră pe șoselele României. Încă un accident a avut loc pe DN1, în Sibiu. Trei persoane, inclusiv un copil, rănite

Încă un accident a avut loc pe DN1, în Sibiu

Ziua de duminică s-a dovedit a fi una foarte negativă pe șoselele țării, din punctul de vedere al numărului de accidente care au avut loc. După un accident în Constanța, unul în Buzau, pe DN2, și unul în Vicovul de Sus, echipele de intervenție anunță încă un accident, de data asta pe DN1, în Sibiu.

Trei persoane, între care un copil, au fost rănite într-un accident rutier care s-a petrecut, duminică după-amiază, pe DN 1, în localitatea Cristian din judeţul Sibiu, informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Conform sursei citate, şoferul unui autoturism a pierdut controlul direcţiei şi a lovit un cap de pod, iar în urma impactului au rezultat trei victime, doi adulţi şi un minor, care sunt transportate către spital.

"Echipajul SAJ a acordat asistenţă medicală unei femei de 34 de ani care a suferit o fractură de gleznă dreaptă, traumatism toraco-abdominal (posibil fracturi costale) şi un traumatism de coloană vertebrală. Un copil de 4 ani a fost transportat împreună cu tatăl la CPU Luther de către un echipaj ISU", a transmis Serviciul Judeţean de Ambulanţă Sibiu.

Circulaţia rutieră se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliţiştilor, valorile de trafic fiind în creştere pe ambele sensuri de mers.

Se estimează reluarea circulaţiei în jurul orei 19,00, au transmis polițiștii rutieri.

Ce spune șeful CNAIR despre ritmul lucrărilor pe Valea Oltului. Vești pentru șoferii care trebuie să îndure rute ocolitoare pe caniculă

Mai multe articole despre:
accident ambulanta dn1 politia romana politisti