MENIU

ZI NEAGRĂ pe șosele. Accident cu 3 morți și 4 răniți la Urziceni. A fost activat Planul roșu de intervenție

Avalanșă de accidente auto, în prima zi de Crăciun, pe șoselele din România. Cel puțin 7 oameni și-au pierdut viața, iar peste 25 au fost răniți. 

Trei persoane au murit și alte patru au fost grav rănite după o ciocnire frontală violentă  la ieșirea din Urziceni către Buzău, pe Drumul Național 2, anunță realitateadebuzau.net. În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme. Traficul a fost blocat timp de mai multe ore. A fost pus în aplicare Planul roșu de intervenție.

Potrivit unui martor ocular, un Opel cu numere de Bacău care circula dinspre Urziceni înspre Buzău, a pătruns pe contrasens și a izbit frontal un Renault  Clio cu numere de Italia, potrivit realitateadebuzau.net.

Impactul a fost violent. Trei persoane din Opel au fost proiectate pe câmp, impactul fiindu-le fatal. Alte patru persoane sunt grav rănite.

La față locului, s-a deplasat și un elicopter SMURD, pentru a prelua victimele și a le transporta, cel mai probabil, la o unitate spitalicească din capitală

Traficul pe E85, în zona localității Urziceni, a fost blocat mai multe ore.

Unul dintre răniţi a fost transportat cu o ambulanţă SAJ la Spitalul din Urziceni, iar ceilalţi au fost preluaţi în vederea acordării îngrijirilor medicale la spitale din Bucureşti., potrivit ISU ialomița

ISU Ialomiţa a mobilizat la faţa locului două autospeciale pentru descarcerare, una pentru stingere, o ambulanţă SMURD şi 12 cadre.

"De la SAJ Ialomiţa intervin pentru salvarea victimelor patru ambulanţe cu medic, în sprijin deplasându-se la accident şi o aeronavă medicală şi o ambulanţă din municipiul Bucureşti. Acţiunea este în dinamică", a precizat ISU Ialomița.

Tot miercuri, în prima zi de Crăciun, s-au mai produs alte patru accidente grave.

Accident rutier MORTAL lângă Timișoara. O persoană a murit și alte 9 sunt rănite, între care și un bebeluș

Cu doar două ore mai devreme, un accident rutier mortal a avut loc lângă Timișoara. O persoană a murit și alte 9 sunt rănite, între care și un bebeluș.  Tragedia s-aa produs în urma impactului frontal dintre două mașini, între localitățile Remetea Mare și Bucovăț, din județul Timiș, transmite realitateadetimis.net.  În zonă a fost solicitat elicopterul SMURD, iar printre răniți sunt și patru copii.

Altă tragedie, în județul Cluj. Un tânăr de numai 16 ani și-a găsit moartea în județul Cluj, după ce a pierdut controlul volanului și a intrat într-un cap de pod. Tragicul eveniment rutier a avut loc în cursul dimineţii, în jurul orei 10.00. Detalii pe RealitateadeCluj.net.

Tragedie de Crăciun. Un "șofer" de 16 ani a murit pe loc