MENIU

Zeci de vehicule furate în mai multe ţări din Europa au fost găsite în România

Aproximativ 26 de autoturisme, două camioane, trei motociclete şi o rulotă, furate din mai multe ţări din Europa, au fost găsite în România, în cadrul unei acţiuni internaţionale sprijinite de Europol, Interpol, Tispol şi Frontex.  

Acţiunea privind combaterea furtului şi a traficului internaţional cu autovehicule furate a fost organizată de statele membre, la propunerea Preşedinţiei Luxemburgheze a Uniunii Europene, arată sâmbătă Poliţia Română, într-un comunicat de presă, potrivit Mediafax

În cadrul operaţiunii, în perioada 30 septembrie - 1 octombrie, poliţiştii români au făcut verificări în trafic şi în locurile unde se vând autovehicule second-hand şi au găsit 33 de vehicule ce figurau ca fiind furate, dintre care 26 de autoturisme, două camioane, trei motociclete, un utilaj de construcţie şi o rulotă.

Dintre cele peste 30 de vehicule găsite, 13 erau reclamate ca furate din Italia, cinci din Franţa, patru erau reclamate ca fiind furate din Germania, trei din Belgia, două din România şi câte una din Spania, Ungaria, Danemarca şi Luxemburg. Două dintre vehicule aveau elementele de identificare contrafăcute, a precizat sursa citată.

Mai multe articole despre:
maşini motociclete maşini furate