MENIU

Zece bărbați arestați pentru furt de băuturi alcoolice de 800.000 de lei

Un grup de zece bărbați din București, Ialomița și Dâmbovița a fost reținut de polițiști după ce ar fi furat băuturi alcoolice în valoare de 800.000 de lei dintr-un depozit din Sectorul 1 al Capitalei. Acțiunea a avut loc miercuri dimineață, când poliția a efectuat percheziții pentru a aduna dovezi în acest caz.

Ce au anunțat anchetatorii

Polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, împreună cu echipe de la Secțiile 1-4, au implementat 10 mandate de percheziție și 10 de aducere, vizând suspecte în cadrul unei investigații pentru furt continuat. 

Potrivit informațiilor, începând din ianuarie 2024, aceștia ar fi sustras băuturi alcoolice de la depozitul unei societăți comerciale, ca urmare a unei plângeri depuse de reprezentantul firmei.

Bărbații, cu vârste între 23 și 56 de ani, au fost identificați și vor fi duși la audieri pentru a se stabili măsurile legale necesare. 

Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, iar acțiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Poliției Capitalei.