MENIU

Weekend-ul prelungit de 1 Mai a început! Iată cum au ales românii să sărbătorească minivacanţa

Weekend-ul prelungit de 1 Mai a început, iar românii se pregătesc, care mai de care, să petreacă acest început de primăvară tipic românesc, care dă startul sezonului estival de la Marea Neagră.

Fiind zi liberă, românii îşi organizează acest weekend prelungit după bunul plac. Fie că aleg marea sau muntele, niciun român nu va rata această zi plină de relaxare şi cu siguranţă va găsi ceva bun de făcut.

Făcând o retrospectivă a anilor trecuţi, cei mai mulţi români aleg să-şi petreacă ziua de 1 Mai la iarbă verde, de unde nu lipsesc niciodată micii şi berea. Fie că pleacă la munte sau în apropierea casei, grătarele încinse nu lipsesc din programul românilor.

De cealaltă parte, putem observa că foarte mulţi români aleg un scurt sejur la Marea Neagră. De regulă, cei tineri aleg litoralul, datorită petrecerilor organizate cu ocazia zilei de 1 Mai. Iar dacă vremea este prielnică, vom avea parte şi de primele zile de plajă.

Cu toate acestea există şi români care aleg să se odihnească. Lasă micii şi berea deoparte, uită şi de litoral şi aleg relaxare totală în sânul familiei.

Şi să nu-i uităm pe românii care vor petrece ziua de 1 Mai la serviciu. Din păcate, vor exista şi astfel de situaţii!

 

Mai multe articole despre:
Marea Neagră litoral 1 Mai odihnă grătar ziua muncii