MENIU

Vremea face ravagii! Locuitorii din mai multe localităţi din Tulcea au primit mesaj Ro-Alert: intrvenții de urgență ale pompierilor

Vremea face ravagii la malul mării! Locuitorii din mai multe localităţi din Tulcea au primit mesaj Ro-Alert/ Profimedia

Vreme de coșmar în țară! Autoritățile au emis un mesaj Ro-Alert pentru mai multe localităţi din judeţul Tulcea deoarece sunt anunţate ploi torenţiale. Pompierii au intervenit pentru a scoate două maşini din zona inundată după ce un pârâu a ieşit din matcă.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea au anunţat că Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare de tip nowcasting valabil până la ora 12:00 pentru localităţile Babadag, Sarichioi, Baia, Topolog, Valea Nucarilor, Murighiol, Mihail Kogălniceanu, Casimcea, Slava Cercheză, Mahmudia, Mihai Bravu, Stejaru, Ciucurova, Beştepe, Beidaud.

În aceste localităţi sunt aşteptate fenomene meteo severe manifestate prin averse torenţiale care vor acumula 25...40 l/mp, frecvente descărcări electrice. 

Risc major de inundații pe râurile din Dobrogea, până sâmbătă. A fost emis Cod roşu şi Cod portocaliu

„Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Delta judeţului Tulcea a emis pentru aceste localităţi un mesajRO-Alert pentru avertizarea populaţiei din zonă dar şi a participanţilor la trafic.

Revine arșița: ANM a emis cod galben de caniculă. Temperaturile sar iar la 36 de grade, nopțile redevin tropicale. Unde lovesc furtunile - HARTA

Până în acest moment am fost solicitaţi pentru a interveni în localitatea Babadag unde, pe drumul naţional cursul unui pârâu a ieşit din matcă şi a surprins două autoturisme care nu mai puteau înainta”, au transmis pompierii. 

De asemenea, un echipaj din cadrul Staţiei de Pompieri Babadag a intervenit pentru a ajuta conducătorii autoturismelor să scoată maşinile din zona inundată.

Mai multe articole despre:
vreme ro alert mesaj ro alert tulcea ploi