MENIU

Vremea extremă face PRĂPĂD în țară - 6 județe grav afectate: Inundații, copaci, plantații distruse de vijelii și grindină - VIDEO

Vremea extremă a făcut ravagii în țară. Mai multe județe au fost măturate de furtunile puternice și rafale de vânt.

Furtunile au făcut prăpăd în cea mai mare parte a țării, anunță Realitatea PLUS. Grindina a distrus culturile oamenilor și a făcut ravagii în gospodării. Oamenii s-au ales cu apă în beciuri de zeci de centimetri, iar rafalele puternice de vânt au distrus plantații și copaci. În sudul teritoriului, vremea extremă a pus stăpânire pe șase județe. 

Au fost furtuni în toate colțurile țării, iar vântul a bătut cu putere în cele mai multe regiuni. Vijeliile, ploile torențiale și cu grindină au distrus culturile oamenilor.

Și în Olt a căzut grindina. Oamenii și-au lăsat treburile gospodărești și s-au refugiat în case până când a trecut furtuna.


Culturile oamenilor au fost compromise.

O rupere de nori a făcut prăpăd și în Buzău. Iar la Vâlcea a plouat cu grindină.

A plouat torențial și în Dolj.

Vântul a suflat cu putere și în Capitală.

Zeci de copaci din țară au fost trântiți la pământ. În Vrancea și Cluj, câteva drumuri au fost blocate după ce arborii au fost smulși din rădăcini și au căzut pe șosea. Și la Turda la fel.

Meteorologii anunță vreme tot mai instabilă și în perioada următoare, iar grindina și vijeliile abia acum încep să își facă simțită prezența.