MENIU

Vremea extremă a făcut ravagii în țară. Străzile din Capitală, inundate de ploile torențiale, mai multe mașini și gospodării, distruse de copaci

Vremea extremă a făcut ravagii în țară: mașini și gospodării, distruse de copaci/ Foto: Facebook Meteoplus
Vremea extremă a făcut ravagii în țară: mașini și gospodării, distruse de copaci/ Foto: Facebook Meteoplus

Vremea extremă continuă să facă ravagii în toată țara. În Capitală, o furtună puternică de cod portocaliu a inundat străzile. Asta în timp ce la Ploiești și în județul Alba, rafalele de vânt au doboât mai mulți arbori care au căzut apoi peste mașini sau în gospodării. 

În 10 județe a fost cod galben de furtună. În Capitală o vijelie cu grindină a făcut prăpăd. În doar o oră, a scăzut temperatura cu 10 grade, în timp ce ploaia torențială a inundat mai multe străzi. Din această cauză zeci de avioane au fost nevoite să aștepte până să aterizeze pe aeroportul Henri Coandă sau pe cel din Băneasa.

@dnabre #fyp #foryourpage #rain #bucuresti ♬ Thunder Sound - Tmsoft\"s White Noise Sleep Sounds




În Prahova, vijelia a măturat tot în cale. În Ploiești vântul puternic a desprins din rădăcină mai mulți copaci care au distrus mai multe mașini.

@mihaialexandru.90 #Ploiești #cod #portocaliu #galben #pagube #dezastru #seceta #ploi #abundente #grindina #gheata #vremea #meteo #prognoza #avertizare #alerta #alert #atentionare #rupere #nori #vijelie #vijelii #vant #averse #furtuna #iulie #vara 🎥 #WhatsApp ♬ sunet original - Mihai Alexandru


Și în județul Alba vântul puternic și ploile torențiale au distrus mai multe gospodării.



Hidrologii au anunțat cod galben de inundații pe râuri in 13 judete din tara.