MENIU

Vreme bună în SĂPTĂMÂNA MARE. Prognoza pe trei zile

Vreme bună SĂPTĂMÂNA MARE. Prognoza pe trei zile

Luni vremea va fi vântoasă pe parcursul zilei în cea mai mare parte a țării. Viteze mai mari vor fi în sud și în centru, unde se vor depăși 45...55 km/h, în cea mai mare parte a zonei de munte, în general de 55...65 km/h, iar la altitudini de peste 1500 m rafalele vor trece de 80...100 km/h. Pe arii restrânse va ploua slab, mai ales în regiunile nordice, estice și centrale. La munte, în special pe creste, vor mai fi și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 și 17 grade. Dimineața în zonele joase de relief, izolat, se va semnala ceață. În nordul, nord-estul, centrul țării, precum și în zonele deluroase din restul teritoriului pe arii restrânse se va forma brumă.

În Capitală, dimineata 4...6 grade. Pe parcusrul zilei, cerul va avea unele înnorări şi vor fi condiții să plouă slab. Vântul va avea intensificări pe parcursul zilei, cu viteze la rafală de până la 55...60 km/h, apoi spre seară va slăbi treptat în intensitate. La amiază, maxima va fi de 15-16 grade.

Marţi vremea se va încălzi. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe parcursul zilei în Banat, Crișana, Maramureș, Moldova, Dobrogea și la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 grade în nordul litoralului și 21 de grade în Dealurile de Vest. Dimineața în zonele joase de relief pe arii restrânse va fi ceață, iar în nordul, nord-estul, centrul țării, precum și în zonele deluroase din restul teritoriului pe arii restrânse se va forma brumă.

În Capitală, vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Dimineaţa 2...3 grade in oras si spre 0 grade în zona preorășenească. Temperatura maximă va fi de 16...17 grade. Dimineatavor fi condiții de ceață.

Miercuri vremea va fi în general frumoasă și caldă în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 grade în Delta Dunării și 23 de grade în Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud-est și în zona înaltă de munte. Dimineața pe arii restrânse în zonele joase de relief va fi ceață iar in depresiuni, bruma.

În Bucuresti, vreme frumoasă și caldă. 4-6 grade dimineata si 21-22 de grade la amiază. Dimineața vor fi condiții de ceață. 

Mai multe articole despre:
vreme Paşte prognoza Săptămâna Mare