MENIU

VREM PETROM ÎNAPOI | Nicu Covaci se alătură campaniei unice Realitatea PLUS: Interesul țării este să fim independenți

Sursa foto: Facebook / Nicu Covaci

Liderul formației Phoenix, Nicu Covaci a declarat în exclusivitate la Realitatea PLUS că trebuie să ne respectăm țara și poporul și că se alătură Campaniei postului nostru de televiziune "Vrem Petrom înapoi". Tot mai mulți artiști și oameni simpli au decis să se alăture postului nostru de televiziune în demersul fără precedent pe care l-am inițiat. 

„Interesul țării este să fim independenți cum am fost pe vremuri. Trebuie să ne respectăm țara și poporul. Nu cerșim de la nimeni. Dacă vrem, putem. Dar trebuie să vrem și pentru asta trebuie să știm despre ce e vorba”, a afirmat Nicu Covaci în exclusivitate la Realitatea PLUS.

Realitatea PLUS a început o campanie prin care dorim recuperarea companiei petroliere Petrom, naționalizarea companiei. De-a lungul anilor, s-a vorbit despre corupție, despre felul în care a fost dată pe bani puțini austriecilor de la OMV. Dorim să îndreptăm lucrurile, iar asta se poate realiza printr-un referendum. Realitatea PLUS va începe demersurile pentru obținerea de semnături, astfel încât să forțăm autoritățile să declanseze o astfel de procedura prin care să recuperăm compania, sa recuperăm profiturile pe care le-a obținut compania de la înstrăinare și până acum, precum și despăgubiri.

Campanie Realitatea PLUS: ”Vrem Petrom înapoi!” Alexandra Păcuraru: Vom strânge semnături pentru declanșarea unui referendum

Românii ne pot scrie la adresa de mail vrempetrominapoi@realitatea.net.

Românii pot semna pe petitieonline.com/vrem_petrom_inapoi.