MENIU

VREM PETROM ÎNAPOI | Elena Merișoreanu se alătură demersului Realitatea PLUS pentru naționalizarea Petrom

Elena Merișoreanu

Cunoscuta interpretă de muzică populară, Elena Merișoreanu a făcut declarații în exclusivitate la Realitatea PLUS și a spus cu lacrimi în ochi că s-a săturat ca țara noastră să fie umilită și că se alătură Campaniei postului nostru de televiziune "Vrem Petrom înapoi". 

„Mă alătur și eu alături de dumneavoastră la Realitatea PLUS. Suntem atât de umiliți… Oare suntem ultima țară care merită această umilință? Pădurile noastre sunt rase și mașini austriece cară lemnul nostru și îl duc la ei. Până când ne umilesc acești oameni, de ce să sufere copiii și nepoții noștri pentru că vor unii să își umple buzunarele? Vrem Petrom înapoi, vrem să fim o țară liberă, nu umilită. E vremea să se trezească tot românul și să meargă înainte, îmi dau lacrimile când mă gândesc că nu e cazul ca noi, poporul român, să fim umiliți în acest mod”, a afirmat Elena Merișoreanu la Realitatea PLUS.

Realitatea PLUS a început o campanie prin care dorim recuperarea companiei petroliere Petrom, naționalizarea companiei. De-a lungul anilor, s-a vorbit despre corupție, despre felul în care a fost dată pe bani puțini austriecilor de la OMV. Dorim să îndreptăm lucrurile, iar asta se poate realiza printr-un referendum. Realitatea PLUS va începe demersurile pentru obținerea de semnături, astfel încât să forțăm autoritățile să declanseze o astfel de procedura prin care să recuperăm compania, sa recuperăm profiturile pe care le-a obținut compania de la înstrăinare și până acum, precum și despăgubiri.

Campanie Realitatea PLUS: ”Vrem Petrom înapoi!” Alexandra Păcuraru: Vom strânge semnături pentru declanșarea unui referendum

Românii ne pot scrie la adresa de mail vrempetrominapoi@realitatea.net.

Românii pot semna pe petitieonline.com/vrem_petrom_inapoi.