MENIU

Vrei o insulă doar a ta? Nimic mai simplu! Dar trebuie să ai și bani. Costă între 2 și 40 de milioane de euro

Vrei o insulă în Grecia? Costă doar 2 până la 8 milioane de euro. Foto/Profimedia

La sfârșitul anului 2023, Grecia a scos la vânzare 10 insule, cu prețuri cuprinse între 2 și 8 milioane de dolari. Un exemplu este insula Makri, aflată la 30 de kilometri este de Kefalonia și la 60 km nord-vest de Patras. Costă 8 milioane de euro și are aproape un kilometru pătrat.

Grecia nu este doar o destinație de vacanță, poate fi și foarte ușor de locuit acolo, iar cei care dispun de bani își pot cumpăra chiar o insulă privată.

La sfârșitul anului 2023, Grecia a scos la vânzare 10 insule, cu prețuri cuprinse între 2 și 8 milioane de dolari. Un exemplu este insula Makri, aflată la 30 de kilometri este de Kefalonia și la 60 km nord-vest de Patras. Costă 8 milioane de euro și are aproape un kilometru pătrat, potrivit playtech.ro

Singurul dezavantaj este faptul că toată zona este împădurită, unul dintre motivele pentru care insula nu și-a găsit cumpărător încă.

Kouneli are doar 250 de metri pătrați, iar prețul este de 4 milioane de euro.

Sunt și insule mai scumpe scoase la vânzare, de exemplu, Insula Omfori, costă 50 de milioane de euro și este situată în Marea Ionică.

Insula Dulichium este cea mai mare insulă privată scoasă la vânzare pentru 40 de milioane de euro.

Mai multe articole despre:
insule de vanzare insule vanzare grecia