MENIU

VOLUNTARI pentru POLIŢIA LOCALĂ. Zeci de persoane au primit deja legitimaţiile

Voluntari pentru Poliţia Locală

Poliţia Locală Ploieşti a semnat, marţi, contracte de voluntariat cu 61 de ploieşteni care vor desfăşura activităţi comune împreună cu poliţiştii locali şi vor participa, ca voluntari, la rezolvarea problemelor comunităţii.

Potrivit unui comunicat dat publicităţii de Poliţia Locală PLoieşti, voluntarii vor contribui, alături de poliţiştii locali, la păstrarea unui climat de ordine şi linişte publică şi la combaterea actelor antisociale.

Cei 61 de voluntari au primit, marţi, legitimaţii care le atestă calitatea de colaboratori ai Poliţiei Locale şi au semnat contracte care prevăd drepturi şi obligaţii atât din partea voluntarilor, cât şi din partea Poliţiei Locale.

"E un proiect al Poliţiei Locale Ploieşti, împreună cu Departamentul de comunicare al Primăriei, cu Uniunea Asociaţiilor de Proprietari şi cu cluburile de pensionari din oraş. Ne dorim ca informaţiile şi problemele apărute în municipiu să ajungă la autorităţi cât mai repede şi din surse sigure, astfel încât să poată fi rezolvate operativ. Problemele care ţin de ordinea publică sau de competenţa Poliţiei Locale în general le vom rezolva noi, iar problemele administrative caret sunt de competenţa altor instituţii, le vom aduce la cunoştinţa celor îndrituiţi să le rezolve. Cu ajutorul acestor voluntari vom afla mai repede despre toate aceste situaţii care ţin de comunitate”, a declarant şeful Poliţiei Locale Ploieşti, Cristi Toader.

Cei 61 de voluntari care au semnat contracte cu Poliţia Locală Ploieşti marţi se adaugă altor 40 de voluntari care au semnat contracte in acest sens la jumătatea anului trecut.