MENIU

VOICULESCU îl ameninţă pe CĂPĂŢÂNĂ: Îi cer DAUNE de 100.000 de euro. Să înceteze cu minciunile!

VOICULESCU îl ameninţă pe CĂPĂŢÂNĂ: Îi cer DAUNE de 100.000 de euro. Să înceteze cu minciunile! / Foto: MEDIAFAX

Dan Voiculescu contraatacă în afacerea Bercea Mondial-Mircea Băsescu. Patronul Antenelor a anunţat că îl va da în judecată pe intermediarul Marian Căpăţână, după ce acesta l-a acuzat că a finanţat clanul lui Bercea cu un milion de euro, pentru a implica familia Băsescu în scandalul de corupţie. Voiculescu îi va cere daune morale de 100.000 de euro.

Pe 27 iunie, Marian Căpăţână le-a mărturisit judecătorilor: "În februarie, martie 2013 au continuat cu presiuni şi vroiau să inducă ideea că o parte din bani, mai exact 300.000 de euro, au mers către domnul Traian Băsescu. Mi-a spus că a primit de la Dan Voiculescu, la el în birou, suma de un million de euro din care voia să-mi dea mie aceşti 200.000 de euro. Mi-a spus că a fost contactat prin C.S. şi prin avocatul Pavel Abraham, iar pe el nu-l interesează banii, numai să declare că o parte din bani au ajuns la domnul Traian Băsescu."

Acesta s-a mai plâns de presiuni din partea familiei Anghel: "Am fost supus la o presiune fantastică timp de un an de zile şi de aceea abia acum am declarat aspectele legate de constrângerea privind declararea în mod nereal a primirii de bani de către preşedintele României."

Vinerea trecută, în faţa jurnaliştilor, Căpăţână menţiona acelaşi nume care s-ar afla în spatele scandalului.

"Suntem nevinovaţi total! Este o făcătură a domnului Voiculescu", a spus Căpăţână.

Marţi, Voiculescu i-a dat replica lui Căpăţână, tot la Curtea de Apel, unde se afla ca inculpat într-un dosar de corupţie.

"E nebuun. Nu e normal la cap!", a spus Voiculescu.

Acum, Voiculescu a făcut precizări pe blogul său. "În legătură cu aberaţiile lansate de Marian Căpăţână la adresa mea, îi atrag atenţia să înceteze cu minciunile. Pe de altă parte, mă gândesc serios să intentez o acţiune legală împotriva lui Marian Căpăţână, solicitându-i daune de 100.000 de euro", a precizat fondatorul Trustului Intact.