MENIU

Vlăduța Lupău, așa cum nu ai mai văzut-o. Imaginea care a atras admirația tuturor: "O familie de țărani"

Vlăduța Lupău așa cum nu ai mai văzut-o. Artista a atras admirația tuturor fanilor și a cucerit inimile românilor, care mai țin la tradițiile moștenite din străbuni. Iată ce imagini a postat artista pe contul său de socializare.

Vlăduța Lupău, una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică de petrecere a atras admirația urmăritorilor ei de pe canalele de socializare, după ce a postat o fotografie de la cules de struguri, alături de familia ei. 

Fotografia a atras numeroase reacții de admirație și apreciere și sute de mesaje au început să curgă pe contul de socializare al artistei.

Alături de fotografie, frumoasa artistă a lăsat un mesaj scurt, dar care a topit inimile fanilor.

"O familie de ȚĂRANI. Vă pupăm", este mesajul transmis fanilor săi. 

Reacțiile celor care o admiră au curs în lanț, mii de mesaje de apreciere i-au fost lăsate artistei. 

"O familie foarte frumoasă și unită în toate…vă văd cu aceiași bucurie și la cules de struguri la fel ca și la spectacolele cu ștaif organizate de Vlăduța… oameni care nu au uitat niciodată de unde au plecat.
Respect", a fost unul dintre ele. 
 
Totodată artista a postat și un video la fel de apreciat de fani, în care este la cules de struguri ținându-l în brațe pe fiul ei cel mic, în vârstă de 3 luni.
Imaginile vorbesc de la sine, artista demonstrând că nu își uită originile și este mândră de tradițiile cu care a crescut.

Ce business deține Delia Matache. Artista se bucură de un succes colosal în domeniul afacerilor

 

Mai multe articole despre:
vladuta lupau vedete monden showbiz