MENIU

Vladimir Putin, reacție HALUCINANTĂ. Le mulțumește trupelor speciale și îndeamnă la atac

Președintele rus Vladimir Putin a felicitat Forțele de Operațiuni Speciale, cu ocazia zilei armei, exprimându-și recunoștință deosebită față de militarii care servesc în Ucraina, potrivit unui comunicat de pe site-ul Kremlinului.

„Vreau să mulțumesc comandamentului, personalului Forțelor de Operațiuni Speciale, veteranilor unităților de forțe speciale pentru loialitatea față de jurământ, pentru serviciul impecabil în numele poporului Rusiei și al marii noastre patrii”, a spus liderul rus, potrivit unui comunicat al Kremlinului, distribuit de RIA Novosti.

Șeful de la Kremlin a amintit că militarii și-au dovedit în repetate rânduri disponibilitatea de a acționa cât mai eficient și competent în cele mai dificile condiții.

Anunțul vine după 4 zile de ofensivă în Ucraina și pe fondul criticilor militari internaționali asupra capacității strategice, dar și la adresa pregătirii militare a trupelor ruseșți.

"Dragi camarazi! Vă felicit de Ziua Forțelor de Operațiuni Speciale.

Ați dovedit în mod repetat în practică că sunteți gata să acționați cât mai eficient posibil în orice condiții, să rezolvați cu competență cele mai dificile sarcini și să vă îndepliniți întotdeauna cu onoare datoria militară de a vă proteja țara natală și cetățenii noștri, pentru a asigura interesele naționale ale Rusiei. .

Tradițiile eroice ale forțelor speciale au fost stabilite în istoria de secole a armatei noastre. Au fost temperați în timpul Marelui Război Patriotic și au continuat în Afganistan, în multe puncte fierbinți, în cursul lichidării bandelor teroriste din Caucazul de Nord și Siria.

Vreau să mulțumesc comandamentului, personalului Forțelor de Operațiuni Speciale, veteranilor unităților pentru loialitatea față de jurământ, pentru serviciul impecabil - în numele poporului Rusiei și al marii noastre Patrie.

Mulțumiri speciale celor care în aceste zile își îndeplinesc eroic datoria militară în cadrul unei operațiuni speciale de sprijinire a republicilor populare din Donbass”, a transmis Putin.