MENIU

Vlad Pascu rămâne în arest. Avocata sa a solicitat internarea într-o clinică din Constanța. Problemele invocate nu sunt legate de consumul de droguri - VIDEO

Avocatul lui Vlad Pascu contestă legătura între accident și consumul de substanțe. Cum vrea să-l scape pe șoferul drogat

Vlad Pascu, șoferul drogat inculpat în Dosarul 2 Mai, rămâne în arest preventiv, după ce Tribunalul Constanța a respins contestația sa față de această măsură și a solicitat arest la domiciliu. Pe de altă parte, Pascu a primit aprobare din partea judecătorilor pentru a fi transportat la spital în vederea unor investigații medicale.

În ceea ce privește cererile de control medical, în parte, au început să fie soluționate și în sens pozitiv, astfel că urmează chiar o procedură de internare în afara penitenciarului pentru consultații, în special afecțiunile clinice cu care acesta s-a născut, respectiv la inimă și la rinichi”, a declarat avocata Sorina Stoica, potrivit Ziua de Constanța.
 
Întrebată unde se află clinica în care va fi internat clientul său, avocata a menționat doar că acesta va fi internat în Constanța, pentru investigațiile medicale solicitate, după audierea programată pentru 20 septembrie.
 
„La Constanța, deocamdată, deoarece logistica impune mari eforturi pentru intervenții la București”, a încheiat avocata.

Tribunalul Constanţa a analizat marţi contestaţia depusă de Vlad Pascu, autorul accidentului de la 2 Mai care a dus la decesul a doi tineri, împotriva deciziei Judecătoriei Mangalia de a-i respinge cererea de înlocuire a arestului preventiv cu arest la domiciliu.

La termenul anterior, avocatul său a susținut că o măsură preventivă nu poate fi prelungită pe o perioadă de ani, deoarece aceasta ar echivala cu o pedeapsă.

Mai multe articole despre:
vlad pascu sofer drogat accident 2 mai musamalizare