MENIU

Vizita surpriză a Ducesei de Cambridge la supraviețuitorii atacului de la Londra internați în spital

Kate Middleton este cel mai recent membru al familiei regale britanice, după Prințul Charles și Ducesa de Cornwall, care vizitează supraviețuitorii atacului de la Londra de acum o săptămână. Ducesa a fost întâmpinată de Nick Moberly, directorul executiv al spitalului și directorul medical al profesorului, Julia Wendon, care au primit-o la departamentul de urgență al spitalului și a secției de traume.

Pe parcursul vizitei, Kate și-a petrecut timpul la paturile celor care încă necesită tratament, deși detalii despre vizita la supraviețuitorii care sunt încă internați vor rămâne private, din respect pentru starea acestora.

Înainte de a pleca, regele se va întâlni, de asemenea, cu alți oficiali de spital, care vor vorbi cu ea despre sprijinul psihologic care a fost pus la dispoziția personalului și pacienților ca urmare a atacurilor.

În total, 14 victime au fost duse la spitalul King's College, dintre care una a fost externată după ce a fost consultată de personalul de urgență. Restul de 13 au necesitat tratament pentru răni cauzate de înjunghieri multiple, având o severitate variabilă, dintre care șapte erau în stare critică și încă primesc tratament și îngrijiri, informează Daily Mail.