MENIU

Viteză incredibilă pe A2: şoferi prinşi cu PESTE 200 km/h!

Poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale a Poliţiei Române au depistat, săptămâna trecută, 61 de persoane care conduceau cu viteze de peste 180 km/h, 12 cu viteze de peste 200 km/h şi 3 care conduceau sub influenţa alcoolului. Cea mai mare viteză înregistrată de radar a fost de 216 km/h, pe autostrăzile A2 şi A3.

În perioada 8 – 14 octombrie, poliţiştii Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale a Poliţiei Române au acţionat pentru prevenirea accidentelor de circulaţie şi creşterea siguranţei rutiere. În aceste zile, poliţiştii au depistat 61 de şoferi care au depăşit limita legală de viteză pe autostrăzi cu mai mult de 50 km/h, iar în 12 cazuri şoferii au fost depistaţi circulând cu viteze de peste 200 km/h.

Aceştia au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi cuprinse între 1.305 şi 2.900 de lei, iar ca măsură complementară, le-au fost reţinute permisele de conducere, pentru 90 de zile.

În alte 3 cazuri, şoferii au fost depistaţi conducând sub influenţa băuturilor alcoolice, pe numele lor fiind întocmite dosare penale sau aplicate sancţiuni contravenţionale.

Cea mai mare viteză, de 216 km/h, a fost înregistrată în două cazuri: primul la data de 8 octombrie, pe A2, sensul Bucureşti-Constanţa, iar cel de-al doilea duminică, 14 octombrie., la kilometrul 6 de pe A3.

Mai multe articole despre:
viteză radar vitezoman